matterhorn.jpg

 

Partner og supporter

Partner

yourSRI har etableret globale partnerskaber med udvalgte service- og dataudbydere for at kunne tilbyde den næste generation af ESG-tjenester. Ved at tilbyde uafhængige, omfattende og tilpassede rapporteringsløsninger supplerer vi vores partnere og skaber merværdi. Denne kombinerede ekspertise og støtte danner grundlaget for vores fælles integrerede tilgang og giver kunderne mulighed for at foretage en tilbundsgående sammenligning af investeringsprodukter.

 

Sammen med vores partnere bestræber vi os på at fremme og øge bevidstheden om tendenser og spørgsmål inden for bæredygtig investering med henblik på større gennemsigtighed, sammenlignelighed og målbarhed.

 

 

 

 

CDPer en international nonprofitorganisation, der motiverer virksomheder og regeringer til at reducere deres drivhusgasemissioner, beskytte vandressourcer og beskytte skovene. CDP er blevet udnævnt som den førende udbyder i klimaforskning af investorer og arbejder med institutionelle investorer med aktiver på US $100 billioner. Vi udnytter investorers og køberes evne til at motivere virksomheder til at offentliggøre og håndtere deres miljøpåvirkninger. CDP, tidligere Carbon Disclosure Project, er et stiftende medlem af We Mean Business Coalition.

 

 

 

 

ISS der blev grundlagt i 1985 som Institutional Shareholder Services Inc., er verdens førende leverandør af virksomhedsstyrede og ansvarlige investeringsløsninger (RI) for ejere af aktiver, kapitalforvaltere, hedgefonde og tjenesteudbydere for aktiver. ISS' løsninger omfatter: objektiv styringsforskning og anbefalinger; RI-data, analyser og forskning; end-to-end proxyafstemning og distributionsløsninger; håndtering af klassificering af værdipapirer (leveret af Securities Class Action Services, LLC); og pålidelige globale styringsdata og modelleringsværktøjer.

 

 

 

 

MSCI Inc. er en førende leverandør af støtteværktøjer til investeringsbeslutninger for investorer globalt, herunder kapitalforvaltere, banker, hedgefonde og pensionsfonde. MSCI-produkter og -tjenester omfatter indekser, porteføljerisici og resultatanalyser samt styringsredskaber. Selskabets vigtigste produkter omfatter bl.a. MSCI-indeksene med ca. USD 9 billioner, som er anslået til at være benchmarking for dem på verdensplan. MSCI ESG Research er en førende kilde til miljømæssige, sociale og styrende (ESG) scorings-, screenings- og overholdelsesværktøjer til rådgivere, ledere og ejere af aktiver rundt om i hele verden. MSCI ESG Research's produkter og tjenester bruges af investorer til at integrere ESG-faktorer i deres investeringsprocesser. MSCI har hovedkontor i New York med forsknings- og kommercielle kontorer rundt omkring i verden.

 

 

 

 

Thomson Reuter/Lipper: I en industri, der bliver stadig mere kompleks, skiller Lipper sig ud som den ledende udbyder af uafhængig forskning, globalt kollektivt investeringsindhold og evaluering af værktøjer, der gør det muligt for investorer og finansielle fagfolk at forstå og kommunikere værdien af investeringsprodukter. Lipper tilbyder førsteklasses kvalitetsdata, scoring af fonde, analytiske værktøjer og globale kommentarer gennem specialiserede produkttilbud. Lipper er et datterselskab af Thomson Reuters, som er verdens førende kilde til intelligent information til virksomheder og fagfolk. Thomson Reuters kombinerer branchens ekspertise med innovativ teknologi for at kunne levere kritisk information til førende beslutningstagere, og er drevet af verdens mest betroede nyhedsorganisation. Understøttet af Thomson Reuters ressourcer og viden giver Lipper uovertruffen ekspertise og indsigt i fondsbranchen.

 

 

 

 

 

Supporter

 

Vi vil også gerne takke vores supportere og tilhængere. yourSRI bestræber sig på at fremme markedsgennemsigtighed og bidrager væsentligt til en bæredygtig social, økologisk og økonomisk udvikling. Og denne vision deles af vores supportere og tilhængere.